Werkzaamheden

Glazenwassen

De hoofdwerkzaamheden die we verrichten is wel het glazenwassen. We zorgen dat zowel het glas als ook het houtwerk er netjes uitziet. Dit doen we op regelmatige basis zoals we van te voren met elkaar afspreken.

Schoonmaak

Reguliere schoonmaak van bedrijfskantine, bedrijfsruimten of sanitair is voor ons geen probleem. Vanaf 1 uur per week zijn we al oproepbaar. U hebt geen omkijken meer naar de werkzaamheden. U krijgt alleen met mijn vrouw of mij te maken. We werken zonder verder personeel zodat u rechtstreeks contact hebt met degene die ook de beslissingen mag nemen.

Goten reinigen

Jaarlijks raken velen goten verstopt door vallend blad. We moedigen dus aan om deze goten jaarlijks schoon te laten maken. Hierdoor kan het regenwater goed weg lopen en voorkom je lekages. Ook voorkom je verstoppingen in het riool doordat er geen blad in komt.

U betaald binnen Maas & Waal per strekkende meter € 4,50. Dus u kunt eenvoudig zelf uitrekenen wat u gaat betalen.  Deze prijs is gebaseerd op een minimale afmeting van 10 m.

Ook deze werkzaamheden nemen we bij u uit handen. Eventueel met een jaarlijkse afspraak, of gewoon op afroep.

Webservice leverancier

Een uit de hand gelopen hobby maakt dat we voor klanten computerhulp en internet service in de vorm van Webserivce kunnen leveren.

Hebt u problemen met uw mail, computer of printer dan zijn we u graag van dienst

Het gehele proces van registeren van domeinnamen, het bouwen, hosten en verzorgen van websites kunnen we voor u uit handen nemen.  We maken gebruik van verschillende mogelijkheden zoals Google sites, Wordpress of verschillende andere online tools. Hieronder ziet u enkele voorbeelden.

Dommelroutes.nl

Deze website laat de mooie wandel route zien vanaf de oorspong van het riviertje de Dommel die vanuit Belgie helemaal tot in Brabant stroomt. 

rbn-shop.nl

Ook een webshop behoort tot de mogelijkheden. Dit wordt dan gedaan via mijnwebwinkel.nl.

shurainicijntje.nl

Ook een placeholder is mogelijk als je alleen een emailadres wenst te gebruiken zonder verdere website.